Кой е най-тънкият електрически нагревател?

product_303

Традиционните радиатори заемат много пространство и по някаква причина винаги са поставени в най-неудобните места. Под прозореца например, където топлината се устремява право нагоре, или до стената, където бихте искали да поставите диван или друга мебел. Клиентите, които замислят да се преориентират към електрическо отопление, често са загрижени за размерите на пространството, което то ще отнеме. Старите акумулаторни печки са големи и обемисти (и не точно стилни), следователно те се притесняват, че и съвременните електрически нагреватели могат да бъдат същите.

Мит е че електрическите нагреватели заемат много място. Както всички нови джаджи, модерните електрически конвектори внасят максимална технология в минимална площ. Ще бъдете изненадани колко тънки и компактни са нашите отоплителни уреди. Разбира се, все още се изисква определена площ за отопление на стаята, но те няма да стърчат от стената както акумулаторните печки. И така , кои са най-тънките електрически конвектори? Ето списък на нашите продукти по реда на размера им:

Слим електрически конвектор адакс
Само 60 милиметра широк, това е един от най-тънките електрически конвектори на пазара. Ако го видите сами, ще бъдете изумени колко малко място заема. С модерен дигитален дисплей, той е напълно програмируем, така че можете да настроите отоплението по всяко време на деня за желаната температура. Предлага се във варианти с мощност 500 до 2000W като и двата са с ширина 60мм.

Електрически конвектор адакс с комфортен контрол
Предлагащ отлично задържане на топлината, нашия конвектор с комфортен контрол разполага с дигитален дисплей и също е напълно програмируем, така че можете да имате пълен контрол върху отоплението. Той се предлага с различна мощност: от 450 до 1450W, и всеки е само 100мм широк. Със своя блестящ бял дизайн той се вписва в и най-модерния интериор.

Всички наши електрически конвектори са изработени от олекотени материали, така че са идеални за стенен монтаж. За разлика от традиционните радиатори, които могат да бъдат изключително тежки, те лесно се инсталират или ако е необходимо се преместват. Ако не сте сигурни за крайното местоположение на новия си електрически конвектор може да добавите опция „краче” за да стои на пода. Дори и в това положение ултра-тънкия му профил няма да отнеме много пространство и ще остави достатъчно място за мебелите Ви!

You Might Also Like