Видео стрийминг – какво да изберем?

Eyeidea stock video portfolio

Отминали са вече дните, в които да организирате живота и графика си така, че да не изпуснете определена телевизионна програма или филм. Днес можете да настроите цифровия видео рикордър (DVR) за любимото си шоу или спортно събитие, което сте пропуснали да видите в реално време. За ваше удобство с днешните технологии вече можете да гледате телевизионни предавания, филми, специални събития и дори да слушате любимата си музика когато си желаете.

По-голям телевизор с висококачествена система и съраунд звук ви дава възможност да се наслаждавате максимално на медийните си селекции, като музиката и видеото оживява и запълва дома Ви.
След като имате хубава медийна система, как да получите желаното съдържание? В тази област изобилстват опции. Въпреки това, има няколко основни доставчици на услуги и производители, предлагащи продукти, за да получите съдържанието във вашия дом.

Кабелните и спътниковите компании предлагат видео стрийминг по заявка, както и музикални услуги. Някои от тях са безплатни с редовен абонамент, други са платени. Изборът, макар и доста голям, обикновено далеч не е пълен. За допълнителна такса и по-усъвършенствани абонаментни услуги можете да се абонирате за Netflix, Apple, Hulu, Pandora, Rhapsody, Spotify а сега, дори и за Amazon. Предложенията от тези доставчици могат да се припокриват, но всеки един от тях предлага и изключително съдържание, което другите не предлагат.

Какво трябва да направите? Силно препоръчваме да извършите малко проучване на всички услуги и предложения, за да определите предпочитанията си за гледане и слушане и да намерите услугата за стрийминг, която отговаря на вашите нужди и бюджет. След това определете кой стрийминг плейър най-добре отговоря на вашите изисквания. Не се изненадвайте, ако това означава повече от една система. Това, което работи за нас, може да не е точно по ваш вкус. Добрата новина е, че всички устройства са евтини и всички услуги също са на разумни цени. Обикновено можете да анулирате всяка абонаментна услуга по желание и без наказание, за разлика от доставчиците на кабелни и сателитни услуги, така че можете да пробвате няколко, докато попаднете на желаната от вас услуга.

You Might Also Like